10 måter du kan markedsføre din Mlm blogginnlegg med sosial makt Linking


   Av Jon RousselHaving en godt planlagt og utformet MLM blogg med et attraktivt tema og originalt søkeord optimalisert innholdet er nå en viktig del av internett markedsføringsplaner av mange nettverk markedsførere. Etter å ha sterk søyle artikler og et attraktivt design er ikke nok i disse dager å få MLM bloggen trafikken kreves for å bygge en stor abonnent base.

For eksempel Technorati lister over 2000 “MLM blogger” i katalogen deres. Et Google-søk etter MLM blogger gir over 2.510.000 sider! For å få betydelig MLM bloggen trafikk på MLM blogg, konsekvent følgende ti Web 2.0 sosial makt knytte tiltak kan bidra til å øke Page Rank og ytelsen til MLM bloggen.

Etter disse trinnene i denne rekkefølgen bør være en del av en rutine tidsplan for hvert innlegg til bloggen din.

1. Krev din blogg på Technorati. Dette er et viktig første skritt, selv før du starter innlegget ditt. Technorati er “Google om blogger”, med over 4.500.000 blogger i katalogen sin. Sørg for å utvikle og laste opp en sterk profil som inneholder bildet. Deretter velger de riktige koder for din nisje. Du kan skrive inn opptil femten koder, så gjøre noen søkeordet forskning for å finne noen gode lange halen søkeord. Gå til http://www.technorati.com og komme i gang.

2. Meld deg inn Min Blogg Logg og registrere bloggen din. Min Blogg Logg er et veldig stort fellesskap av bloggere som nettverk med hverandre og buzz hverandresblogger. Igjen er en sterk profil med et bilde viktig. Min Blogg Log er en viktig ressurs til en betydelig økning din MLM bloggen trafikk. Dette er fordi du kan bli med i fellesskap, gå til andre blogger og legge igjen kommentarer og la enkelte kommentarer for medlemmer. Du kan installere en enkel widget i bloggen din for å vise alle My Blog Logg medlemmer som har besøkt bloggen din. Du kan også vise noen viktige statistikk for bloggen din ved å gå inn i back-office. Gå til http://www.mybloglog.com og konfigurere kontoen.

3. Gjør ditt første linkbait stykke. Linkbait er et innlegg som vil skape en større buzz enten fordi det har en betydelig ressurs liste eller er kontroversielt i enkelte henseende. Sjekk ut Jack Humphreys Friday Traffic Report for noen utmerkede informasjon og ressurser på linkbait.

4. Start buzz. Kontroller at du har permalinks slått på. Så begynne å tjene kommentarer og trackbacks til andre relevante blogger i din nisje. Når du forlater det url for linkbait stykke permalink i dine kommentarer og styrekule innlegg, vil andre bloggere komme og sjekke ut innlegget ditt og blogg. Dette vil øke MLM bloggen trafikken fordi du lager linker til andre bloggere uten å spørre dem først. Gjør det godt og respektfullt og andre bloggere vil gjengjelde.

5. Registrer deg for de store Web 2.0 nyhetssider og OnlyWire. Disse inkluderer, men er ikke begrenset til: Digg, Propeller, Plime og Newsvine. OnlyWire er en gratis tjeneste som ping seksten sosiale bookmarking steder

6. Send inn din linkbait brikke til disse nettstedene. Dersom du ønsker å gjøre denne prosessen så kort som mulig, kan du bruke Web2Submitter, som ganske mye automatiserer innleveringer.

7. Send inn din brikke til den vertikale nyhetsområder relevante for din nisje. For Internett markedsføring, de to nettstedene er PlugIM og Marktd.

8. Send ditt innlegg til OnlyWire.

9. Gå tilbake og kommentere andre bloggereinnlegg i lokalsamfunnene, som Digg, Propeller, Plime og My Blog Logg. De vil merke at du har kommentert og stemt på sine innlegg og gjengjelde. Du skal bygge din MLM bloggen trafikken og nettverk ved konsekvent å gjøre dette enkle aktivitet

.

10. Bli en buzz gruppe eller starte og fortelle gruppen om linkbait stykke. Be dem buzz din brikke.

Hvis du øker MLM bloggen trafikken og konsekvent skrive autoritative artikler vil etablere deg som en ekspert i din nisje. Du vil tiltrekke seg mange abonnenter og være godt på vei mot å bygge en stor og lønnsom MLM business.Jon Roussel er en vellykket internett markedsfører i Beverly, MA Han hjelper folk å lykkes med et hjem basert virksomhet som vil generere en langsiktig pålitelig leveraged residual inntekt. Lær mer på http://www.networkmarketing6cs.com

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam