Fragrant Planter – Fire Utestående Choices For Your Garden


   Av Susan SchlengerFragrant planter kan være fint i hagen … hva er en hage med ut minst én?

Hva kan være bedre enn å sitte på terrassen din, meandrerende langs fronten gå eller vandre gjennom bakre tunet og plutselig får et snev av en nydelig duft? Når du legger duftende planter, sørg for å plassere dem i områder der de kan bli verdsatt.

Her er fire duftende planter som jeg gjerne anbefaler:

Syriner

Syriner vil blomstre i april eller mai, avhengig av hvilket område av landet du bor. De kommer i mange forskjellige farger, men generelt hvite, rosa og lilla.

De fleste er ganske høye, men noen somfrøken Kimer av kortere format. Her er et tips om å holde dem blomstre. Klipp ut en tredjedel av stilkene hvert år. Etter tre år vil Lilac være helt fornyet.

Syriner i landskapet kan brukes der noen høyde (og sesongarbeid farge) er ønsket. For eksempel, kanskje du har en seng av lave planter og du trenger bare en som er høyere for mangfold. Noen ganger også tre syriner sammen kan være veldig prangende. Deres duften is outstanding. Syriner kan også brukes som en sikring for eiendom screening, selv om de mister bladene om vinteren. De har som regel høyden nødvendig. En rad med syriner i blomst er fantastisk.

Roses

Det er så mange typer Roses. Ikke alle av dem er duftende. De fleste av de nyere busk variantene har ingen duft, men de selv har fantastiske kvaliteter. Mange av dem er sykdom og insekter bestandig. Jeg tror alle vil være enig i at dette er en stor ressurs!

Hva er interessant med Roses er at det er forskjellige dufter. Hvis du er heldig nok til å besøke en hage senter når rosene er i blomst, kan du fortelle hvilke er velduftende. Imidlertid økte tag på planter eller elektronisk informasjon skal indikere om en bestemt variasjon er duftende eller ikke.

Du kan bruke lav roser i hagen din, slik som de som er to til tre meter høy. Det er mange typer høyere. I tillegg Roses som vinranker kan brukes på interessante måter. Tenk på plasseringen av dem slik at du kan nyte dem, og den herlige dufter mest. Vurder å bruke dem på en pergola eller espalier nær eller på terrassen din.

Lavender

Lavendel er en flerårig som har blitt brukt gjennom årene for slike ting som poser. Den har en nydelig duft og anlegget i seg selv er sjarmerende. En av mine favoritt varianter er LavenderHidcote “. Lavender skjer ser veldig fint foran Roses. I dette designet vil du komme til å nyte duften av begge deler!

Koreanspice Krossved (Viburnum Carlesii)

Dette er en busk som produserer svært velduftende blomster. Den er tilgjengelig som en stor busk, men det er en kompakt versjon også. Den blomstrer tidlig på våren. Anlegget i seg selv er nydelig, er som duften av blomstene.

Det er andre duftende planter tilgjengelig. Men noen av de ovennevnte vil være sikker gi fremragende results.Susan Schlenger er en Landscape Designer med en grad i landskapsarkitektur. Du kan lese mer om Front Yard Gartner Ideer på hennes webside .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam