Baby Bedding – valg som Grow


   Av Molly RidenhourOnce har du bestemt deg for et generelt innredning eller tema for baby rom, vil du da ha moro av å velge baby sengetøy elementer som passer inn i temaet, og likevel er trygge og komfortable for nyfødte. Et annet aspekt ved smart baby bedding valg er valg ting som vil vokse sammen med barnet ditt. Denne veksten er ikke nødvendigvis bare i fysisk forstand av å bli for store for en vugge for eksempel, men reflekterer veksten av interesse og barnet begynner å kommunisere med sine omgivelser på en positiv måte.

Involvere Senses

Baby bedding tilbehør som trekke baby oppmerksomhet ved å bruke sansene for syn, lyd og berøring er spesielt gode elementer som skal inkluderes i baby rom. Et lyst mobil som er over baby seng vil bli spennende å babyen, spesielt hvis leken har lyse farger, flytter eller spiller en musikalsk melodi, for eksempel. Babyen vil bli animert som han eller hun gjenkjenner lyden og bevegelsen til et slikt element. En annen populær baby bedding tilbehøret er et veggmaleri eller vegg henger plassert der barnet kan se lyse farger.

Tepper

Når du først hente den nye babyen hjem fra sykehuset eller fødsel senter, den typiske baby senger vil bestå av en madrass pute, crib ark og kanskje motta tepper. Etter hvert som barnet vokser og blir mer aktive, vanligvis mottar teppe må erstattes av større, lett crib tepper eller kosekluter. Disse kan likevel være lett, men må være større i størrelse. Myk bomull, silke eller andre stoffer er ideelle for å erstatte den opprinnelige baby senger til spedbarn. Du vil fortsatt trenger å lete etter tepper som lett kan vaskes og vedlikeholdes med minimal innsats. Den tepper kan være i tråd med litt utvidet miljø av eldre barnet samtidig som attraktiv og slitesterk.

Colors

Mens du kanskje foretrekke sarte pasteller i newborn værelse, som barnet begynner å ta mer interesse for omgivelsene, baby sengetøy i lysere farger eller med utskrifter eller actionfigurer som vil fange og holde baby interesse er å foretrekke. Av denne grunn kan det være lurt å beholde den opprinnelige valg av baby sengetøy til et minimum få, men planlegge for fremtiden enkle endringer for å legge mer farge og spenning til det opprinnelige temaet i rommet.

Window Treatments

Vindu behandlinger er like varierte i dag som andre typer baby sengetøy og de kan blande eller kontrast med resten av fargene og temaet for baby værelse. Ettersom barnet blir eldre, kan de bli erstattet med andre typer bygg, eller kan det se ut som knytter hele modning rom sammen. Velg hvit Sheers å gå i spedbarn rommet og topp dem med lyse gardiner eller panelene som barnet vokser. Hvis du foretrekker å bruke blinde eller mini persienner for vinduet behandling, kan du topp dem med attraktive valances eller grenser. Disse kan erstattes lett å holde tritt med baby interesse og attention.Pure og ærlig Kids tilbyr Baby Bedding. Besøk oss på nettet for de beste utvalg av Serena og Lily Baby Bedding .

This entry was posted in Uncategorized and tagged , , , , , . Bookmark the permalink.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Protected by WP Anti Spam